Feyenoord na rust langs Utrecht

Feyenoord heeft na een zwak begin zijn eerste competitieduel toch gewonnen. FC Utrecht werd thuis met 3-1 verslagen.

Ricky van Wolfswinkel bracht Utrecht binnen een kwartier op voorsprong; na een vrije trap van Jan Wuytens bokste doelman Erwin Mulder de bal voor de voeten van de spits, die via de onderkant van de lat scoorde.

Eigen doelpunt

FC Utrecht verzuimde in de eerste helft het machteloze Feyenoord de nekslag te geven en hielp de Rotterdammers na rust in het zadel; Alje Schut schoot de bal na een voorzet van Stefan de Vrij in eigen doel.

Nadat Luigi Bruins via een afstandsschot het aangeslagen FC Utrecht een nieuwe tik (2-1) gegeven had, zetten de gasten even aan, maar Leroy Fer gooide met een kopbal het duel op slot.