Grumpy Cat

De dag van Neelie, Uber en Grumpy Cat

De kop is er weer af deze werkweek. Vandaag weinig tijd gehad om het nieuws bij te houden? Hier een selectie van NOS op 3 en je bent weer helemaal bij. Scrollen maar:

Grumpy Cat zwemt in de miljoenen

De wereldberoemde Grumpy Cat heeft het afgelopen jaar 81 miljoen euro verdiend voor haar baasje Tabatha Bundesen. Hiermee verdient ze meer dan bijvoorbeeld voetballer Cristiano Ronaldo.De bekendheid van Grumpy Cat begon twee jaar geleden toen de broeg van Bundesen een foto van de kat op Reddit plaatste.

Uber zegt ondanks een verbod door de overheid en de rechter door te gaan met UberPOP. De goedkope particuliere taxi's blijven dus gewoon rijden. Waar hebben taxichauffeurs allemaal ruzie met Uber?

Voormalig eurocommissaris Neelie Kroes gaat zich de komende anderhalf jaar inspannen om start-up-bedrijfjes naar Nederland te halen. Wat het belang voor Nederland is, lees je hier.

De Londense burgemeester Boris Johnson vindt dat vrouwen "discreet" moeten zijn als ze borstvoeding geven in het openbaar. Hij reageert hiermee op de discussie die in Londen is losgebarsten nadat een vrouw die in het luxe hotel Claridge's haar kind de borst gaf, werd gevraagd haar borst te bedekken.

De Britse zanger Robbie Williams (40) speelt volgend jaar op Pinkpop. Hij zal de tweede dag van het muziekfestival in het Zuid-Limburgse Landgraaf afsluiten.

Robbie Williams afgelopen jaar in de Amsterdamse Ziggo Dome

Een vrouw uit het Belgische Oudenaarde is veroordeeld tot twaalf maanden voorwaardelijke gevangenisstraf, omdat ze haar buren bestookte met keiharde Vlaamse schlagermuziek. Beluister hier de hitjes waar de vrouw haar buren meer terroriseerde.

Deel artikel: