Roger Federer in Ahoy
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Bij het ABN Amro-tennistoernooi in Rotterdam zijn om 19.30 uur de schijnwerpers weer gericht op Roger Federer, want dan speelt hij zijn partij in de tweede ronde tegen Philipp Kohlschreiber. Zijn eerste wedstrijd won hij woensdag in 47 minuten van de Belg Ruben Bemelmans.

Tallon Griekspoor en Robin Haase treffen elkaar daarna voor een plek in de kwartfinales. Griekspoor won in de eerste ronde verrassend van de Zwitser Stan Wawrinka en Haase versloeg in een Nederlandse onderonsje Thiemo de Bakker.

Beide duels zijn live te zien via NOS.nl en de samenvattingen zijn te zien in Nieuwsuur om 22.40 uur.

In de Europa League staan de heenwedstrijden in de tweede ronde op het programma. Het mooiste affiche is misschien wel Borussia Dortmund tegen Atalanta Bergamo, met Marten de Roon en Hans Hateboer. Ook ex-Heraclied Robin Gosens staat onder contract bij de Italianen.

Ook de wedstrijden Napoli-RB Leipzig en FC Kopenhagen-Atlético Madrid zijn aansprekend. Alle duels zijn te volgen via Teletekstpagina 816 en 817 en via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

Langs de Lijn En Omstreken begint om 20.30 uur met een miniforum. De voormalige schaatsers Renate Groenewold en Bart Veldkamp bespreken de olympische dag.

Programma's donderdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
19.30 uur ABN Amro-tennistoernooi Federer-Kohlschreiber NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
ca. 21.00 uur ABN Amro-tennistoernooi Haase-Griekspoor NOS.nl
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl