Sergio Agüero scoorde twee keer in de eerste wedstrijd tegen AS Monaco
NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

Vier clubs strijden vanavond om de laatste twee plaatsen in de kwartfinales van de Champions League. AS Monaco moet in eigen huis tegen Manchester City weer op zoek naar doelpunten na de galavoorstelling van drie weken geleden (5-3 voor de Engelsen), terwijl Atlético Madrid thuis een 4-2 voorsprong verdedigt tegen Bayer Leverkusen.

De wedstrijden zijn live te volgen in het blog op NOS.nl en een samenvatting van AS Monaco-Manchester City is te zien in een late uitzending van het NOS Journaal op NPO 2.

World Baseball Classic

In de vroege ochtend (04.00 uur) versloeg Nederland Cuba op de World Baseball Classic in Tokio. Door de winst is de ploeg nog niet helemaal zeker van de halve finales in Los Angeles, maar die zijn nu wel heel dichtbij. In het Journaal van 13.00 uur zenden we beelden van de wedstrijd uit.

Natuurlijk blikken we vandaag ook vooruit op het Europa League-duel van Ajax met FC Kopenhagen op donderdag. De Amsterdammers verloren vorige week in Denemarken de eerste wedstrijd in de achtste finales met 2-1 en moeten dus in de Arena winnen om door te gaan.

Uitzendingen van 15 maart

Tijd Programma Medium
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
23.40 uur Journaal NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl