De politie doet onderzoek aan de Rijksstraatweg in De Meern
In samenwerking met
RTV Utrecht
NOS Nieuws

Rotterdammer opgepakt voor liquidatie 70-jarige in De Meern

Een 53-jarige Rotterdammer is aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op Wout S. in De Meern. Dat is bekendgemaakt in het televisieprogramma Opsporing Verzocht .

De 70-jarige Wout S. werd eind juni bij zijn huis in De Meern doodgeschoten. Hij zou jarenlang actief zijn geweest in de internationale drugshandel.

Vluchtwagen

Kort na de moord vond de politie in Woerden de uitgebrande vluchtwagen. Rechercheurs achterhaalden dat de auto in maart was gestolen bij een garagebedrijf in Waalwijk.

Beelden van die diefstal werden twee weken geleden uitgezonden in Opsporing Verzocht en in het opsporingsprogramma van RTV Utrecht.

Eerdere liquidatiepoging

Wout S. wordt in verband gebracht met grootschalige wiethandel. In 2014 overleefde hij een liquidatiepoging, ook toen werd hij bij zijn huis beschoten. Hij raakte zwaargewond maar wist te ontkomen.

Eerder dit jaar waarschuwde de politie S. dat hij mogelijk gevaar liep om geliquideerd te worden. Hij kreeg beveiliging aangeboden maar volgens de politie wilde hij daar geen gebruik van maken.

Advertentie via Ster.nl