Chris Froome kan vandaag serieuze aanvallen op zijn gele trui verwachten
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

De renners in de Tour de France krijgen het vandaag flink voor hun kiezen. Met drie bergen van de buitencategorie wordt het kaf van het koren gescheiden. In de etappe van Nantua naar Chambéry doemen La Biche, de Grand Colombier en de Mont du Chat op.

De etappe is vanaf de start om 11.40 uur live te volgen via NPO 1, NOS.nl (ook in een liveblog) en NPO Sport. Radio Tour de France haakt vanaf 14.00 uur aan.

Etappe 9 van de Tour de France

De uitgebreide samenvatting van de etappe is te zien in Studio Sport en in De Avondetappe. In dat laatste programma schuiven wielrenners Jan-Willem van Schip en Peter Zijerveld aan bij Dione de Graaff. Rob Harmeling maakt de tafel compleet.

Formule 1 in Oostenrijk

Om 14.00 uur start in Spielberg de Grand Prix van Oostenrijk. Max Verstappen start in de thuisrace van zijn team Red Bull vanaf de vijfde plaats.

De race is te volgen in het liveblog op NOS.nl en in Studio Sport zijn een samenvatting en een analyse van Giedo van der Garde te zien.

World Grand Prix

Ook de volleybalfans kunnen vandaag bij de NOS terecht. De derde wedstrijd van de Nederlandse volleybalsters in de World Grand Prix is live te zien op NOS.nl en NPO 2, vanaf 17.30 uur. Tegenstander is Japan.

Een samenvatting is te zien in Studio Sport, waarin ook beelden te zien zijn van de Diamond League-wedstrijden in Londen en de wereldbekerwedstrijden roeien in Luzern.

De uitzendingen van zondag 9 juli

11.40 uurTour de France, etappe 9NPO 1 en NOS.nl
14.00 uurRadio Tour de FranceNPO Radio 1
17.30 uurWorld Grand Prix volleybal: Nederland-JapanNPO 2 en NOS.nl
19.00 uurStudio SportNPO 1 en NOS.nl
21.14 uurDe AvondetappeNPO 1 en NOS.nl
22.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
23.55 uurJournaal met sportNPO 1
Gehele dagTour, volleybal en documentairesNPO Sport

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl