Joey Sleegers (l) en Jerold Promes (r) druipen af in Dordrecht

Koploper VVV onderuit, eerste goal Neres baat Jong Ajax niet

Op een productieve vrijdagavond in de Jupiler League (38 treffers in negen duels) hebben koploper VVV-Venlo en nummer twee Jong Ajax verloren. FC Dordrecht klopte thuis VVV met 5-3 en NAC Breda was op eigen veld Jong Ajax met 4-3 de baas.

VVV kwam door treffers van Vito van Crooij en Joey Sleegers twee keer op voorsprong, maar Joel Thomas (kopbal) en Jordy Vleugels (knal) herstelden de balans. VVV drong na rust aan, maar nummer negentien Dordrecht scoorde via Everon Pisas, Alessio Da Cruz en Thomas (penalty).

De uitslagen van vrijdag 17 maart

Eerste treffer Neres

Neres' eerste treffer als Ajacied (hij maakte bij NAC de 0-1) baatte Jong Ajax niet. De thuisclub kwam twee keer terug van een achterstand en won, mede dankzij twee fraaie treffers van Cyriel Dessers.

Bij Ajax wisten ook Noussair Mazraoui en Mateo Cassierra het net te vinden.

David Neres scoort voor Jong Ajax

Invalbeurt Leonardo

Bij FC Eindhoven maakte Leonardo vrijdagavond zijn rentree op de Nederlandse velden. De oud-speler van Feyenoord, Ajax en NAC viel in het duel met Jong Utrecht in de tweede helft in bij een 2-0-achterstand en gaf enkele minuten later de bal aan Rai Voet die voor de aansluitingstreffer zorgde. Jong Utrecht won echter met 3-1.