Zlatan Ibrahimovic

Manchester United kan ook niet winnen van Rostov

Manchester United is er, net als eerder dit seizoen Ajax en PSV, niet in geslaagd om in Europees verband te winnen bij FK Rostov. Op een bar slecht veld speelde de ploeg van coach Jose Mourinho met 1-1 gelijk.

United, waar Daley Blind pas in blessuretijd naar de kant werd gehaald, kwam nog wel op voorsprong. Zlatan Ibrahimovic bediende met een subtiele voetbeweging Hendrikh Mkhitaryan, die de bal knap in de hoek plaatste.

Na rust trok Aleksandr Boecharov na een splijtende pass van verdediger Denis Terentijev de stand gelijk.

Zlatan Ibrahimovic gaf een briljant passje

Anderlecht, met Bram Nuytinck in de basis. deed goede zaken op Cyprus door Apoel Nicosia met 1-0 te verslaan.

Na een aanval waarbij van alles misging in de Cypriotische verdediging, passeerde de Roemeen Niculae Stanciu doelman Boy Waterman in de verre hoek. Lorenzo Ebicilio werd bij de thuisploeg in de 72ste minuut gewisseld.