De treffer van Paul Pogba hielp Manchester United naar de League Cup-finale

United ondanks nederlaag naar League Cup-finale

Manchester United gaat Southampton vergezellen in de finale van de League Cup. De Mancunians rekenden in de halve eindstrijd af met Hull City. Na de 2-0 zege thuis volstond een 2-1 nederlaag in de return.

De ploeg van manager José Mourinho kwam in de eerste helft nog op achterstand door een wat makkelijk gegeven strafschop. Tom Huddlestone pakte het cadeautje met graagte uit. Paul Pogba zorgde halverwege het tweede bedrijf met een schuiver voor de 1-1.

In de 85ste minuut tikte Oumar Niasse de 2-1 binnen, waardoor het alsnog spannend werd. In de League Cup tellen uitdoelpunten immers pas na de verlenging dubbel. Hull had dus maar één goal nodig voor een extra half uur, maar dat bleef United bespaard.

In de finale op Wembley spelen de Red Devils op 26 februari tegen Southampton, dat woensdag Liverpool elimineerde.