Zjelko Petrovic, succesvol in Den Haag
NOS VoetbalAangepast

Petrovic: ik schaam me kapot voor dit ADO

Met de ziel onder zijn arm stond hij de pers te woord. Zeljko Petrovic wist dat ADO Den Haag zojuist een wanprestatie had afgeleverd bij NEC (3-0). "Ik schaam me kapot. Voor de supporters, voor de club, voor iedereen."

Petrovic, die een droomstart beleefde in Den Haag door de eerste drie duels te winnen, ziet zijn ploeg steeds verder wegzakken naarmate het seizoen vordert. De laatste twaalf duels? Vier schamele punten.

Het grootste manco is de verdediging. "In de eerste tien minuten creëren we nog een paar mogelijkheden, maar dan geven we de wedstrijd weg met ongelooflijke doelpunten tegen", schudde Petrovic zijn hoofd.

Petrovic: we hebben versterkingen nodig

"We hebben een smalle selectie en dan mis je ook nog vijf basisspelers. Achterin stond het gewoon niet goed. Volgens mij hebben we drie doelpunten tegen gekregen na eigen balbezit. Enige positieve punt is nog dat we in de tweede helft niet volledig zijn afgeslacht." De eindstand stond al bij de rust op het scorebord.

ADO snakt naar de winterstop. "Het is zoals het is. We moeten het accepteren. We moeten de volgende wedstrijd tegen Sparta proberen te winnen. En dan in de winterstop een aantal versterkingen halen. Ik kan wel pappen en nathouden elke keer, maar we hebben een paar spelers nodig. Als het kan. Op dit moment is niks mogelijk, maar ik hoop dat er eind december meer duidelijkheid komt", doelde Petrovic op de bestuurlijke malaise bij de club.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl