Jan van Halst, Joachim Andersen en Alfons Wispels, oprichter Pure Energie
NOS Voetbal

'Ook in de Jupiler League zouden we FC Twente sponsoren'

Na maanden van kommer en kwel stroomde de perszaal in de Grolsch Veste, de thuisbasis van FC Twente, weer eens vol vanwege positief nieuws. De geplaagde Tukkers presenteerden in Pure Energie een nieuwe hoofdsponsor.

"Hier schieten we waanzinnig mee op, want dit geeft een enorme boost", sprak Jan van Halst, sinds kort de commercieel directeur van FC Twente. "Niet alleen financieel, maar ook aan de regio."

Slechte berichtgeving

Twente kwam de laatste maanden veelvuldig negatief in het nieuws vanwege financieel wanbeleid. De club zou worden teruggezet naar de eerste divisie, maar die beslissing werd vorige week toch teruggedraaid.

"Ook als Twente in de Jupiler League had gespeeld, waren we gewoon sponsor geweest. We hebben vertrouwen in de club en de nieuwe leiding en we gaan weer omhoog", zei Alfons Wispels namens de hoofdsponsor.

De hoofdsponsor in gesprek met Corné Hendriks

Onderschat

Hoe hoog het bedrag is dat Pure Energie jaarlijks aan FC Twente overmaakt, dat wilde Van Halst niet prijsgeven. "Onderschat het niet", was het enige dat hij erover wilde loslaten. Feit is wel, dat er weer positief nieuws te melden valt vanuit Enschede.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl