Supporters van FC Twente
NOS Voetbal

Pure Energie de komende vijf jaar hoofdsponsor FC Twente

Pure Energie is de nieuwe hoofdsponsor van FC Twente. De leverancier van groene energie volgt Webprint op en verbindt zich voor vijf jaar aan de Twentse eredivisionist.

De naam van Pure Energie komt op de voor- en achterzijde van het shirt van de club uit Enschede. Ook de jeugdteams gaan met de naam van de geldschieter op het shirt spelen. Jan van Halst, de nieuwe commerciële directeur van FC Twente, is naar eigen zeggen trots op de komst van de nieuwe geldschieter.

"Pure Energie heeft landelijke uitstraling, maar echte Twentse roots. Het bedrijf is al meerdere jaren aan FC Twente verbonden. Bovendien zet Pure Energie vol in op duurzaamheid en dat biedt tal van mogelijkheden voor een mooie samenwerking."

Geen bedrag

Pure Energie en FC Twente willen niet bekendmaken welk bedrag er is gemoeid met de sponsoring.

Voor Twente betekent de nieuwe hoofdsponsor opnieuw goed nieuws. De club kampt met financiële problemen, maar slaagde erin door een gang naar de beroepscommissie van de KNVB het eredivisieschap voor komend seizoen veilig te stellen. De club was in eerste instantie wegens financieel wanbeleid door de licentiecommissie van de KNVB teruggezet naar de Jupiler League.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl