NOS Voetbal

De sport van donderdag bij de NOS

Behalve op de Europa League waarin Ajax, AZ en FC Groningen uitkomen, richten we onze blik vandaag ook op de internationale atletiekfederatie IAAF die in Monaco bijeenkomt en aan het begin van de avond een persconferentie geeft.

De atletieksport gaat gebukt onder dopingschandalen en IAAF-voorzitter Sebastian Coe is onder vuur komen te liggen vanwege mogelijke belangenverstrengeling.

De persconferentie is vanaf 18.30 uur live te zien op NOS.nl.

Sebastian Coe

Drie Nederlandse clubs komen in actie in de Europa League. AZ ontvangt Partizan Belgrado in Alkmaar, Ajax is afgereisd naar Glasgow voor het duel met Celtic en FC Groningen speelt in Zuid-Frankrijk tegen Olympique Marseille.

In een extra lange uitzending van Langs de Lijn (vanaf 21.05 uur) zijn de wedstrijden van Ajax en FC Groningen live te volgen. AZ trapt al om 19.00 uur af. Langs de Lijn zendt dan weliswaar nog niet uit, maar houdt luisteraars op NPO Radio 1 wel op de hoogte tijdens andere programma's.

Op NOS.nl zijn de wedstrijden natuurlijk te volgen in ons liveblog en via de nieuwe statistiekenpagina's. In Nieuwsuur is een samenvatting te zien van de wedstrijd van AZ.

Uitzendingen op donderdag 26 november

Tijdstip Programma Medium
13.10 uur Sportjournaal NPO 1 Champions League
18.30 uur Persconferentie IAAF NOS.nl Persconferentie IAAF-voorzitter Sebastian Coe
18.30 uur Liveblog NOS.nl AZ-Partizan Belgrado, Celtic-Ajax, Olympique en Marseille-FC Groningen
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl
21.05 uur Langs de Lijn NPO Radio 1 live Celtic-Ajax en Olympique Marseille-FC Groningen
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2 O.a. een samenvatting van AZ-Partizan Belgrado

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl