Arjen Robben meldt zich in Noordwijk
NOS Voetbal

Robben vindt Oranje nu te belangrijk om te missen

Arjen Robben heeft zich vanmorgen als eerste international van Oranje in Noordwijk gemeld voor de oefenduels met Wales en Duitsland na het mislopen van het EK. De aanvoerder is net terug van een liesblessure, maar wilde per se naar Huis ter Duin komen.

"Ik wil er graag bij zijn. Dit is weer een nieuw beginpunt. Dat vind ik te belangrijk om niet te komen. De komende dagen wil ik gewoon graag bij deze groep zijn", zegt de 31-jarige aanvaller van Bayern München.

"Buiten de trainingen om zal er ook gesproken worden en dat is heel belangrijk. Waarover? Over wat we met z'n allen moeten doen zodat het weer een beetje beter wordt."

Fit of niet, Robben wil nu graag bij Oranje zijn

Robben weet nog niet of hij speelminuten gaat maken in Oranje ("ik wil 'm gewoon doortrekken tot de winterstop zonder problemen en blessures"), hij kijkt ook niet echt uit naar de twee duels.

"Het zijn natuurlijk waardeloze interlands. Voorbereiden op september 2016 (de start van de kwalificatiereeks voor het WK), maar dat hebben we aan onszelf te danken. Zo pijnlijk, maar het is niet meer te veranderen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl