NOS Nieuws

Loos alarm bij Jumbo in Groningen

Loos alarm bij Jumbo Groningen

Bij de Jumbo-supermarkt in Groningen die sinds het middaguur was ontruimd vanwege een bommelding, is niets verdachts gevonden. De politie heeft de omgeving van het Euroborg-stadion vrijgegeven.

Het Jumbo-filiaal bij het FC Groningen-stadion werd even na 12.00 uur ontruimd. Het was de derde bedreiging tegen een supermarkt van Jumbo in Groningen in een maand tijd. Bij het tweede incident, vorig weekend, richtte een explosie schade aan.

In de hoop de zaak op te lossen, gaf de politie vandaag bewakingsbeelden vrij van het incident van vorige week. Er is een verdachte op te zien. De politie heeft daar inmiddels ongeveer tien tips over gekregen.

Ook nu er vandaag niets is gevonden, blijft het verscherpt toezicht op de Jumbo-supermarkten in Groningen van kracht. De politie onderzoekt wie de bommelding heeft gedaan.

De directie van Jumbo is opgelucht dat er geen explosief is gevonden. De supermarkt bedankt de politie voor het onderzoek dat gedaan is en betreurt de overlast voor de klanten en het personeel.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl