NOS Voetbal

Schreuder: ik word hier sterker van

"Het was geen leuke dag voor Twente, maar ik kan mijn spelers, de staf en mezelf niets verwijten", sprak FC Twente-trainer Alfred Schreuder na de verloren thuiswedstrijd tegen AZ.

De sfeer in de Grolsch Veste was grimmig rondom het thuisduel van FC Twente met AZ. Er hingen talloze spandoeken met oproepen tot het vertrek van Schreuder en de technische staf, er was zwarte rook voor het duel en na afloop moest de ME voor de ingang van het stadion een charge uitvoeren om boze fans te inkeer te brengen.

Tot onvrede van de aanhang verloren de Tukkers met 2-0. Alle rumoer ging bepaald niet aan de trainer voorbij. "Hoe je het ook wendt of keert, ik heb er wel het een en ander van gevoeld", aldus Schreuder. "Ik ben ook maar een mens en doe de afgelopen zeven jaar mijn best voor de club en blijf dat doen. Uiteindelijk word ik hier sterker van. Dat weet ik zeker."

Schreuder: "We hebben de tweede helft alles gedaan om kansen te creëren, maar net als vorige week tegen FC Utrecht wilde de bal er niet in."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl