Tour de France

Brussel - Parijs, 6 juli - 28 juli 2019

Official broadcaster

Volg de 103de Tour de France bij de NOS

ANP

3.535 kilometer, 56 beklimmingen, 4 aankomsten bergop en 2 tijdritten. Morgen begint in Mont-Saint Michel de 103de editie van de Ronde van Frankrijk. De Tour is van Normandië tot Parijs, via de Pyreneeën en de Alpen te volgen bij de NOS op televisie, radio, internet en teletekst.

Na een jaar afwezigheid keert De Avondetappe terug op televisie. Herman van der Zandt en Dione de Graaff reizen de Tourkaravaan achterna en hebben elke avond een volle tafel. Danny Nelissen, Rob Harmeling en Marijn de Vries zijn de vaste analisten, verder schuiven er dagelijks wisselende gasten aan.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

De Avondetappe, elke dag op NPO 1

Radio Tour de France

Op NPO Radio 1 presenteert Robbert Meeder iedere dag van 14.00 tot 18.00 uur Radio Tour de France. Maarten Tjallingii, drie weken geleden nog wielrenner van beroep, is de vaste analist die iedere dag aanschuift in de studio. Vanuit Frankrijk verzorgen Gio Lippens en Sebastiaan Timmerman (op de motor) het verslag van de etappe.

Tourjournaal

Iedere dag is een uitgebreide samenvatting van de etappe te zien in het Tourjournaal. Dat wordt rond de klok van half acht uitgezonden op NPO 1. Het tijdstip van De Avondetappe wisselt, in verband met het EK voetbal dat de eerste week nog bezig is. 

Social Media

Houd daarnaast het Twitteraccout van NOS Sport en NOS Wielrennen in de gaten voor de laatste updates uit Frankrijk. Ook op de Facebook-pagina is het laatste nieuws uit de Tour te volgen.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

De Tour de France live bij de NOS
Deze video is alleen in Nederland te bekijken.

De Tour bij de NOS

Wat?Medium
Liveblog van de etappeNOS.nl
Radio Tour de FranceNPO Radio 1
Live: de etappe op televisieNPO 1 en NOS.nl
Wedstrijdverslag en video'sNOS.nl
TourjournaalNPO 1 en NOS.nl
De AvondetappeNPO 1 en NOS.nl

STER Reclame