Dit is een nieuwsbericht van
NH Nieuws
Aangepast

Geitenboer Theo razend populair met TikTok-filmpjes van geitenglijbaan

Geitenboer Theo uit Schagerbrug heeft er sinds kort een hobby bij: hij maakt filmpjes van zijn geiten op social media. Een grote hit, want zijn video's worden duizenden keren bekeken en de boer krijgt veel positieve reacties van mensen uit het hele land.

Dekker is al jaren geitenboer en kent zijn beestjes door en door. Hij merkte afgelopen jaren dat vooral de jonge geitjes graag op avontuur gaan en het leuk vinden om op te klimmen. Daarom bedacht hij een glijbaan van strobalen voor de beestjes, en dat werd een groot succes. "Die jonge beesten zijn hartstikke speels en vinden het enorm leuk", vertelt Theo.

En dat levert niet alleen leuke beelden op voor zijn social media, ook voor de kaas die hij verkoopt, heeft het invloed. "Het zijn blije dieren en die geven vervolgens weer lekkere melk", aldus de geitenboer.

Het zijn blije dieren en die geven vervolgens weer lekkere melk

Theo Dekker

Ook Theo zelf kan enorm genieten van zijn energieke beestjes. Hij kan er dan ook met gemak uren naar kijken en vindt het leuk om dat geregeld met zijn volgers te kunnen delen. "Als ik zou willen dan zou ik elke dag wel met een camera in de rondte lopen."

Bekijk in de onderstaande video hoe de geitjes naar beneden glijden. Tekst gaat verder.

Geitjes glijden van hun glijbaan

De boer heeft de smaak flink te pakken en geniet ervan om video's van zijn geitjes te maken. Hij gaat voorlopig dan ook nog vrolijk door. "Wij vinden het erg leuk om in die negatieve tijd toch wat positiefs te brengen."

Deel artikel: