NOS Op3 Binnenland Buitenland Aangepast

NOS op 3

Scroll door het laatste nieuws

Liveblog gesloten
 • Je laatste kinderloze vakantie als videoclip

  Ieder stel met kinderen kent het, zegt NRC: je laatste vakantie voor je een gezin werd. Belangrijk genoeg om die te vereeuwigen met een filmpje. Of met een videoclip, zoals het acteurskoppel Dax Shepard en Kristen Bell deed.

  Ze gingen naar Afrika, net als Toto destijds:

 • 'Messi wil zijn vijfjarige imitator ontmoeten'

  Het lijkt erop dat het Afghaanse jongetje in zijn zelfgemaakte Messi-shirt zijn held gaat ontmoeten. Volgens Al-Jazeera is er contact tussen de Afghaanse voetbalfederatie en het management van de Barcelona-vedette. Messi's management zou willen meewerken aan een ontmoeting tussen de 5-jarige Murtaza Ahmadi en zijn idool.

  Het jongetje is heel enthousiast, maar moet nog even geduld hebben. Het is nog niet duidelijk wanneer de ontmoeting plaats gaat vinden. 

 • Zoveelste selfiedode in India

  Een 16-jarige jongen is in India om het leven gekomen toen hij een selfie wilde maken vlak voor een trein. Hij wachtte tot de trein in de buurt was om de foto te maken en werd toen geraakt. India heeft de meeste selfie-doden per jaar. Vorig jaar waren dat er 27, de helft van het totaal in de hele wereld. 

  De Indiase politie heeft al heel wat zones ingesteld waar het verboden is selfies te nemen. 

 • 11 doden op verjaardagsfeestje Mexicaanse tiener

  Het verjaardagsfeestje van een 15-jarig Mexicaans meisje werd opgeschrikt door een grote schietpartij. Hierbij werden 11 mensen gedood. Dat zegt de gouverneur van Guerrero, de staat waar het gebeurde. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. Toen de politie de locatie van de het feestje probeerde te bereiken, werd er vlakbij geschoten. Volgens een lokale krant zijn er in de staat in de laatste drie maanden van vorig jaar, meer dan 300 mensen dood geschoten.

 • Meer berichten tonen