Dj's Domien Verschuuren en Gerard Ekdom (R) in het Glazen Huis tijdens de derde dag

Tweede tussenstand Serious Request: 2.402.675 euro

Serious Request heeft tot nu toe €2.402.675 opgeleverd. Dat is meer dan vorig jaar, toen er bij de tweede tussenstand €2.343.631 was binnengehaald. De dj's zitten vandaag voor de derde dag in het Glazen Huis.

Ook vandaag zijn er weer een paar opmerkelijke benefietacties. Zo zijn 45 reddingsboten onderweg van Medemblik naar het Glazen Huis in Haarlem, een tocht waar ze drie dagen over doen. En vanavond speelt het 3FM-voetbalteam, net als vorige jaren, tegen het sterrenteam van RTL.

Fomdeck

Dan was er nog het nummer I'll be there this Christmas van ene Gary Fomdeck. Het kerstlied was door sommige sites al getipt als hét kerstnummer van dit jaar en het werd al gedraaid door verschillende radiostations.

Vandaag maakte Gerard Ekdom bekend dat hij achter het nummer zit; voor het goede doel uiteraard. Zijn collega's in het Glazen Huis waren alleen nog niet op de hoogte:

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Tegenvallende omzet

Op de Grote Markt, waar het Glazen Huis dit jaar staat, was het vandaag redelijk druk. Ondernemers van de horeca rond het plein hopen dat er de komende dagen nog wel wat meer mensen zullen komen. Zij vinden de omzet tot nu toe tegenvallen.

Deel artikel: