Met een behoorlijke snelheid door een wasstraat sjezen, dat blijkt toch niet erg tijdbesparend te zijn. Een 75-jarige man werd onwel terwijl hij in zijn auto in een wasstraat in Hannover stond en trapte per ongeluk het gaspedaal vol in. In een filmpje is te zien dat zijn wielen net zijn schoongemaakt wanneer de auto door de wasstraat racet.

Gevolg: een ravage in de wasstraat met een geschatte schade van 200.000 euro. De man raakte met zijn auto ook nog een andere auto die buiten gedroogd werd. Daarvan bedraagt de schade in totaal 10.000 euro.

Ook is te zien in het filmpje dat de werknemers van de carwash eerst geïrriteerd reageren, maar gelukkig alert genoeg waren om de hulpdiensten in te schakelen. Zij hebben de man gereanimeerd. Hij is daarna naar het ziekenhuis gebracht. Volgens medewerkers van de wasstraat gaat het relatief goed met de man. "Hij overleeft het wel, godzijdank", zegt een van de medewerkers.

Een ongeluk in de wasstraat, daar kunnen meer mensen over meepraten. In onderstaand filmpje zie je hoe de wasstraat vaker het toneel is van ongelukkige, tragische en soms ronduit domme ongelukken:

Door: Eva

STER reclame