NOS Op 3
ANP

Hij had het liever nog even stilgehouden, maar gezien de geruchten kan radio-dj Giel Beelen (39) er niet meer omheen: hij stopt met de ochtendshow bij 3FM. "Ja, ik heb besloten om te stoppen met de ochtendshow (van 06.00 uur tot 10.00 uur) en nee, dat is nog allemaal niet in kannen en kruiken."

Wie regelmatig naar het programma luistert, weet dat ik best wel verrot kan klinken.

Giel Beelen

Afgelopen zaterdag publiceerde het Algemeen Dagblad dat Giel er na ruim twaalf jaar mee stopt: "Het leek me beter, leuker en goed voor iedereen om op een gegeven moment een einde te maken aan iets wat ik nog steeds met heel veel liefde en plezier doe", zei Giel vanochtend in zijn show.

"Wie regelmatig naar het programma luistert, weet dat ik best wel verrot kan klinken." Giel doelt daarmee op de korte nachten die hij maakt nadat hij bijvoorbeeld een avond bezig is geweest met andere werkzaamheden of met zijn voorliefde voor het bezoeken van een concert.

Het is eigenlijk veel te vroeg om het erover te hebben, want je krijgt toch dat je gaat aftellen.

Giel Beelen

"Ik heb ook andere ambities en ik heb heel lang geprobeerd om dat te combineren en dat gaat op zich aardig, maar als je ergens voor wilt gaan, moet je je daar volledig 24 uur voor inzetten. Ik ben de ochtendshow zeker niet helemaal zat, maar dat is een beetje de tweestrijd waar ik in zit. Ik ben blij voor mezelf dat ik daar nu een keuze in heb gemaakt." 

"Het is eigenlijk veel te vroeg om het erover te hebben, want je gaat toch aftellen. Dat haat ik. Ik wil niets liever dan gewoon lekker de show doorzetten, zoals ik dat altijd doe. Dus dat doe ik gewoon."

Het is nog onduidelijk wie Giel zal opvolgen.

STER reclame