Mensen verdringen zich rond de auto van Kanye West

Verrassingsconcert Kanye West loopt uit de hand

Een verrassingsconcert van Kanye West in New York is vannacht uit de hand gelopen. Enkele minuten nadat op Twitter gehint werd op een optreden in de Webster Hall, stormden duizenden fans naar de concertzaal waar Kanye zou optreden.

Daar was slechts plek voor 1500 man en dus bleven vele fans op straat achter, schrijft New York Daily News. Aangezien het ook daar dringen was, klommen mensen op geparkeerde auto's om toch nog een glimp van de aanrijdende rapper op te vangen.

Het verrassingsconcert was mogelijk een goedmakertje. Wegens extreme weersomstandigheden werd het festival waar Kanye een paar dagen eerder een van de hoofdacts zou zijn, afgelast.

Via Twitter en Periscope hield Kim Kardashian de volgers op de hoogte van de ontwikkelingen van haar man. Gezien de immense aandacht besloot Webster Hall het concert uiteindelijk te annuleren.

Zelfs toen duidelijk werd dat het concert niet doorging, duurde het uren voordat de straten weer leeg waren. En volgens New York Daily News werd de auto van West nog een tijdje door fans achtervolgd.

Deel artikel: