De eerste NOS op 3 Tech Podcast met Casper Meijer

NOS op 3 Tech Podcast: een nieuwe presentator

Een nieuwe presentator? Gisteren maakte Rachid Finge bekend dat hij in mei de NOS verlaat en gaat werken bij Google. Dat maakt hem minder geschikt als de presentator van de NOS op 3 Tech Podcast. Hij komt wel even afscheid nemen.

Gelukkig hebben we een fantastische opvolger gevonden: nieuwslezer Casper Meijer! En de gasten in deze aflevering zijn vertrouwd.

Hoe blijf je bereikbaar tijdens een ramp? Het is een vraag die bij ons opdoemde na de aanslagen in Brussel. De Belgische regering riep mensen op om te internetten en zo weinig mogelijk te bellen. Tech-redacteur Joost Schellevis legt uit wat hierachter zit.

Twitter heeft Periscope, Facebook heeft Facebook Live, maar wat heeft YouTube als het gaat om snel live video naar een groot publiek te streamen? Als we de geruchten mogen geloven: YouTube Connect. Kan YouTube zich in de livestream-race mengen?

En 3FM-dj Michiel Veenstra en NOS-techredacteur Nando Kasteleijn hebben afgelopen maandag Apple's perspresentatie gevolgd. Gezondheid, milieu en een kleinere iPhone: is Apple aan het veranderen?

Waar vind je de podcast?

- Abonneer je via iTunes
- Check de podcast op SoundCloud
- Of gebruik de directe RSS-link (alleen voor nerds)
- Alle podcasts vind je hier terug of op Soundcloud

Deel artikel: