NOS
NOS Op 3

Goedemorgen, het regent op de meeste plaatsen. Later vanochtend wordt het bijna overal droog. Het blijft bewolkt en wordt ongeveer elf graden.

Wat heb je gemist?

'Feyenoorder Vejinovic met dood bedreigd'

De politie heeft zeven mensen aangehouden voor het bedreigen van een Feyenoordspeler. Volgens De Telegraaf gaat het om middenvelder Marko Vejinovic. Hij zou thuis met de dood zijn bedreigd, waarschijnlijk door aanhangers van zijn club. Mogelijk heeft de bedreiging met de vijf verloren wedstrijden van de afgelopen tijd te maken.

Een gewonde asielzoeker wordt in Zaandam in een politie-auto geplaatst foto DNP/Lorenzo Derksen

Politiebegeleiding voor ambulances naar azc Zaandam

Ambulances gaan voortaan alleen nog naar het asielzoekerscentrum in Zaandam met collega's van de politie nadat het gisteravond helemaal was misgegaan. Ambulancebroeders werden belaagd door asielzoekers toen ze een man wilden helpen die zichzelf iets had aangedaan.

'Beste chefkok ter wereld' dood gevonden

De chefkok van het beste restaurant ter wereld is overleden. De 44-jarige Zwitser Benoit Violier heeft waarschijnlijk zelfmoord gepleegd. Hij was chefkok van l'Hotel de Ville de Crissier, in de buurt van Lausanne, in Zwitserland. Het restaurant heeft drie Michelinsterren.

Verder vandaag...

In de VS gaan de voorverkiezingen van start. Democratische en Republikeinse kiezers in de staat Iowa mogen vandaag als eersten hun stem uitbrengen op de presidentskandidaten.

STER reclame