David Cameron

Had David Cameron seks met een varken?

Britse tabloids als The Daily Mail en The Sun hebben een topdag: David Cameron zou het met een dood varken hebben gedaan. Tenminste, dat valt te lezen in een ongeautoriseerde biografie Call me Dave van de Britse premier. Het boek is geschreven door journalist Isabel Oakeshott en de schatrijke Lord Ashcroft, die jarenlang een belangrijke geldschieter was van de Conservatieve partij van Cameron. Ashcroft en Cameron hebben tegenwoordig ruzie.

Voor het boek zijn meer dan honderd bekenden van Cameron geïnterviewd. In een voorpublicatie in The Daily Mail vandaag staan een aantal onthullingen, vooral over Camerons studententijd op de Universiteit van Oxford. Hij zou veel wiet hebben gerookt en heel veel hebben gedronken.

Ontgroening

Maar de opvallendste bewering is dat Cameron tijdens een ontgroening "zijn geslachtsdeel in de bek van een dood varken zou hebben gestoken." Dat zegt een -uiteraard anoniem- parlementslid in het boek.

Er zouden zelfs foto's zijn van de gebeurtenis, maar die zou de bron niet willen delen. Ook zou de studentensociëteit waar Cameron lid van was wel vaker van dit soort stunts uithalen.

Op Twitter levert het pikante verhaal uiteraard een hoop grappen op. #Piggate is geboren.

Het varken dat bij de zaak betrokken zou zijn geweest heeft inmiddels overigens ook een eigen account.

Ook de leider van de LibDems, de voormalig coalitiepartner van David Cameron, deed een duit in het zakje:

Verder werd de nieuwe leider van de Labour-partij, de linkse Jeremy Corbyn, erbij gehaald.

Of het verhaal waar is, of niet: de Britten op Twitter gaan los.

Ook opvallend, in een aflevering van de Britse tv-serie Black Mirror uit 2011 heeft de premier seks met een varken. De schrijver van de serie moest zichzelf dan ook verklaren.

Deel artikel: