Natalie Amyot
Aangepast

Zwangere Française zoekt vader op sociale media = nep

"Natalie Amyot is zwanger, maar ze weet niet van wie. Op vakantie had de Française een wilde nacht met een jongen, maar op de terugweg verloor ze haar telefoon en daarmee zijn nummer. Nu zoekt ze hem op social media."

Tenminste, dat was het verhaal dat gisteren werd opgepikt door media wereldwijd. Vandaag blijkt dat ze de boel voor de gek heeft gehouden: de vrouw heet geen Natalie Amyot, maar Alizee Michiel. En ook is ze niet zwanger en op zoek naar de vader van haar kind, maar speelt in een reclamespotje dat het plaatsje Mooloolaba Beach op de kaart wil zetten.

Haar verhaal

De video, waarin 'Natalie' terugkijkt op a beautiful night in het Australische Mooloolaba ging al snel viral, Op social media tagden grappenmakers eventuele 'vaders' van het ongeboren kind.

"We hadden een feestje op de laatste avond van mijn vakantie. Love at first sight", zoals ze zei in de video. Het enige dat ze verder nog over de zogenaamde aanstaande vader kon vertellen is dat hij een Australiër was van ongeveer 1 meter 86, met blond haar en blauwe ogen.

Op de terugweg naar Parijs zou 'Natalie haar telefoon zijn verloren, en daarmee ook het nummer van haar vakantieliefde. Maar toen bleek ze zwanger te zijn. En daarom zou 'Natalie'zijn teruggekeerd in Mooloolaba, op zoek naar de vader van haar kind.

Niet dus.

Uuh, really?

Gisteren werden op de speciale Facebookpagina die ze maakte voor haar zoektocht al veel twijfels geuit. Toen reageerde 'Natalie' in een reactie op YouTube nog onschuldig. "oh my god i didn’t know it would be on news...please don’t hate me, i just want to find him..."

Er waren gisteren ook wel aanwijzingen dat ze de boel voor de gek hield. Haar Facebook- en YouTube-account waren pas net aangemaakt. Op Facebook was 'Natatlie' een 'Bekend Persoon' en op haar YouTube-video zitten advertenties, waar iemand geld aan verdient.

Dat blijkt nu dus inderdaad zo te zijn.

Deel artikel: