De uitzending van 23 oktober: Moeten we terug naar mondkapjes en thuiswerken? / Deze mensen namen bewust geen vaccin / Erdogan zet ambassadeurs Turkije uit

Moeten we terug naar mondkapjes en thuiswerken?

Nu de besmettingen stijgen en de winter eraan komt, rijst de vraag of we op de huidige manier de zorg wel werkbaar houden. Wat als er oververhitting dreigt? Sommige ziekenhuisbestuurders roepen nu op om na te denken over het herinvoeren van bepaalde maatregelen. In de studio spreken we met internist-infectioloog Chantal Bleeker-Rovers, die bij het Radboudumc voorzitter is van het crisisteam.

Moeten we terug naar mondkapjes en thuiswerken?

Erdogan zet ambassadeurs Turkije uit

De Turkse president Erdogan gaat tien ambassadeurs, waaronder de Nederlandse, het land uit zetten. Dit na een rel over de gevangenhouding van een zakenman. We praten erover met voormalig Europarlementariër en Turkije-kenner Joost Lagendijk, die het zelf ook aan de stok heeft gehad met Erdogan.

Erdogan zet ambassadeurs Turkije uit

Deze mensen namen bewust geen vaccin

De grote meerderheid van de Nederlanders is inmiddels gevaccineerd, maar er is ook een groep mensen die de prik bewust (nog) laat zitten. En dat heeft gevolgen voor hun dagelijks leven. Nieuwsuur spreekt met ze.

Deze mensen namen bewust geen vaccin

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl