De uitzending van 28 augustus: PvdA en GroenLinks en de 'fusie' // Amerika dood leider IS-K in Afghanistan // De opvolger van Merkel, deel 1: Armin Laschet (CDU)

PvdA en GroenLinks en de 'fusie'

De PvdA kwam vandaag bijeen tijdens een congres. Het heetste hangijzer was de nauwere samenwerking met GroenLinks. Hoe verliep het vandaag tijdens het congres? En wat staat ons de komende tijd te wachten wat betreft die samenwerking? We bespreken het in de studio met politiek verslaggever Nynke de Zoeten.

PvdA en GroenLinks en de 'fusie'

Amerika doodt leider IS-K in Afghanistan

De Amerikanen hebben met een drone belangrijke leden van terreurgroep IS-K om het leven gebracht, als vergelding voor een aanslag bij het vliegveld van Kabul. Maar wat weten we precies over de operatie die Amerika uitvoert tegen IS-K? We bespreken het met verslaggever Marieke de Vries.

Amerika doodt leider IS-K in Afghanistan

De opvolger van Merkel, deel 1: Armin Laschet (CDU)

Drie mensen maken kans om de nieuwe bondskanselier van Duitsland te worden. Nieuwsuur behandelt de komende dagen elke dag één van die kandidaten. We trappen af met Armin Laschet, lid van Merkels partij CDU. Laschet is momenteel minister-president van deelstaat Noordrijn-Westfalen. Hij wordt geprezen om zijn politieke vaardigheden, maar heeft één zwak punt: zijn optredens in de media.

De opvolger van Merkel, deel 1: Armin Laschet (CDU)

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl