Nieuwsuur
ANP

Hoe lang duurt de formatie-impasse nog?

Sinds de verkiezingen zijn er alweer 127 dagen verstreken. Daarmee is deze kabinetsformatie sinds vandaag de op drie na langstdurende sinds de Tweede Wereldoorlog. Wat kunnen we verwachten tijdens de 'formatie-vakantie'? En in hoeverre zitten de meningsverschillen tussen D66 en ChristenUnie de formatie in de weg? Politiek verslaggever Arjan Noorlander bespreekt de laatste ontwikkelingen.

Het is stil op het Binnenhof, maar wordt er nog geformeerd

Kloof tussen gevaccineerden en in niet-gevaccineerden?

Met de opkomst van de deltavariant neemt ook de roep tot strengere maatregelen toe. In de Verenigde Staten nemen sommige bedrijven het heft in eigen hand door medewerkers die niet gevaccineerd zijn de toegang tot kantoor te ontzeggen. Gaan we zo'n tweedeling ook in Nederland zien? En wat betekent dat voor de positie van niet-gevaccineerden in de samenleving? Te gast is gezondheidsfilosoof Roland Pierik.

Wat als de vaccinatiegraad (te) laag blijft?

De Olympische Spelen gaan van start

De 32e editie van de Olympische Spelen gaan morgen van start in Tokio. Hoe is de sfeer daar? Wat kunnen we verwachten van de openingsceremonie? En hoe beperkend zijn de coronamaatregelen voor de sporters? Onze verslaggever Sjoerd den Daas is ter plaatse en praat ons bij.

Morgen beginnen de Olympische Spelen: zijn ze er klaar voor?

STER reclame