Mark Rutte en Hugo de Jonge voorafgaand aan een Catshuisoverleg eerder deze maand

De uitzending van 21 maart: Geen versoepelingen / VanHaren-topman over coronacrisis / Irene & Carlos waren onze Meghan & Harry

Catshuisoverleg: geen versoepelingen

De coronamaatregelen worden voorlopig niet versoepeld. De mogelijke aanpassingen die het kabinet twee weken geleden noemde, zijn volgens Haagse bronnen van de baan. Het kabinet vindt dat de coronacijfers zich niet goed genoeg ontwikkelen. Arts-microbioloog en OMT-lid Marc Bonten is te gast.

Geen versoepelingen voor coronaregels

VanHaren-topman over de coronacrisis

Ook schoenen- en kledingwinkels worden zwaar getroffen door de coronacrisis. Winkels mogen inmiddels meer klanten ontvangen, maar dat kan het omzetverlies niet compenseren. In een serie interviews met CEO's van grote bedrijven praten we vandaag met Krein Bons, de topman van vanHaren, een van de grootste schoenenketens van Nederland.

'Het op afspraak winkelen is killing'

Irene & Carlos waren onze Meghan & Harry

Prinses Irenes relatie met de omstreden Carlos Hugo maakte in de jaren 60 veel los. Nederland was in rep en roer toen ze zich in het geheim bekeerd bleek te hebben tot het katholicisme. Ze was bovendien van plan om in het huwelijk te treden met Carlos Hugo. Hij hoopte dictator Franco op te volgen als politiek en dynastiek leider van Spanje. Historicus Daniela Hooghiemstra deed uitvoerig onderzoek naar deze roerige periode.

Irene & Carlos waren onze Meghan & Harry

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl