De uitzending van 29 september: De economische impact van het thuiswerken / Welke toekomst heeft personeel Schiphol? / Trump versus Biden // 40 jaar Dick Maas

Weer meer thuiswerken

De afgelopen weken gingen steeds meer mensen weer voorzichtig naar kantoor. Maar gisteravond werd daar door het kabinet een dikke streep door gezet. We moeten in ieder geval de komende drie weken weer massaal thuis gaan werken, mits het echt niet anders kan.

Want van de besmettingen die getraceerd zijn, is bijna tien procent terug te leiden naar de werkvloer. Heeft thuiswerken invloed op economie? Te gast is huis-econoom Mathijs Bouman.

Wat betekent thuiswerken voor de conomie?

Welke toekomst heeft het personeel van Schiphol?

Schiphol ligt op z'n gat en dat heeft grote gevolgen voor de mensen die er werken. We spreken twee werknemers van het grondpersoneel van de luchthaven. Zij vrezen voor hun baan.

Vrees voor massaal banenverlies Schiphol

Trump versus Biden

Vannacht staat het eerste tv-debat gepland tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn uitdager Joe Biden in de strijd om het Amerikaanse presidentschap. De verwachting is dat het debat vuurwerk zal opleveren. Correspondent Marieke de Vries analyseert de strijd om de twijfelende kiezer.

Hét debat: Trump vs. Biden

'De Dick Maas Methode'

Een documentaire over Dick Maas, één van Nederlands succesvolste regisseurs, draait sinds zondag op het Nederlands Filmfestival. Het is een film over veertig jaar filmgeschiedenis. Want wie is die man achter 'Flodder', 'Amsterdamned' en 'De Lift' nou echt? Aan de hand van unieke en nooit eerder vertoonde beelden, vertelt de jonge filmmaker Jeffrey De Vore het verhaal van Maas in de documentaire 'De Dick Maas Methode'. We spreken De Vore en andere collega's van Dick Maas.

Dit is de Dick Maas Methode

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl