Nieuwsuur
Reuters

Onrust in de VS na dood ongewapende zwarte arrestant

Opnieuw zijn in tientallen Amerikaanse steden mensen de straat op gegaan naar aanleiding van de dood van een ongewapende zwarte arrestant, eerder deze week in Minneapolis. We spreken met correspondent Marieke de Vries over de laatste ontwikkelingen.

Onrust groeit in de VS

De nieuwe media-strategie van de Amerikaanse presidentskandidaten

Door de coronacrisis kunnen de Amerikaanse presidentskandidaten nauwelijks speeches geven, handen schudden en langs de de deuren. De campagnes vinden vrijwel helemaal online plaats. Doordat zowel de kandidaten als de kiezers vooral binnen zitten en er nauwelijks publiciteitsmomenten zijn, moesten de campagneteams een volledig nieuwe media-strategie verzinnen. Vanavond een reportage.

Online campagne voeren in de Verenigde Staten

Corona overleefd, en daarna?

Duizenden Nederlanders zijn inmiddels aan het coronavirus overleden. Duizenden anderen overleefden de ziekte, soms na een lang verblijf op de intensive care. Hen wacht een langdurige herstelperiode. Daarbij is het onzeker of ze ooit weer de oude zullen worden. Nieuwsuur volgt dit jaar twee patiënten tijdens hun herstel. Beiden lagen ze zo'n twee weken op de intensive care.

Genzen van corona, maar nog lang niet beter

STER reclame