NOS Voetbal Aangepast

Na nederlaag van Ajax is het woord aan PSV

Liveblog gesloten
 • Tot morgen!

  We houden ermee op hier in Hilversum. Morgen staan er nog vier wedstrijden op het programma in deze speelronde van de eredivisie. PSV kan het gat met Ajax tot acht punten vergroten als er zondag wordt gewonnen van FC Utrecht. We zijn er dan natuurlijk weer bij met een liveblog, op de radio en op televisie. Tot morgen!

  Kasper Dolberg slaakt een diepe zucht Pro Shots
 • De stand

  Dit is de stand in de eredivisie met nog vier wedstrijden te spelen in de 21ste speelronde.

  NOS
 • De uitslagen

  De eredivisiezaterdag zit erop. Dit zijn de uitslagen. Morgen komt koploper PSV in actie tegen FC Utrecht.

  NOS
 • KLAAR IN VENLO

 • KLAAR IN ROTTERDAM

  Het is klaar in De Kuip. Na een matige eerste helft heeft Feyenoord na rust een eenvoudige klus. Het wordt 4-0 tegen De Graafschap.

 • Aandachtig toeschouwer

  Willem van Hanegem ziet vanaf de tribune dat het in de tweede helft goed is gekomen met Feyenoord.

  Willem van Hanegem op de tribune in De Kuip NOS
 • 77' GOAL VVV-VENLO

  Willem II is de hele tweede helft de betere ploeg, maar vanuit het niets komt VVV toch weer op voorsprong. Mlapa schiet de 2-1 binnen, op aangeven van Van Ooijen. Dat is dezelfde combinatie als bij de eerste goal van VVV.

  VVV-Willem II 2-1

  Peniel Mlapa is blij met zijn goal ANP
 • 75' Kansen genoeg

  Feyenoord krijgt kans na kans om de score nog verder op te voeren, maar telkens staat de prima keepende Jurjus in de weg. We hebben flinke mogelijkheden gezien van Berghuis, St. Juste en invaller Jørgensen.

  Feyenoord-De Graafschap 4-0

 • 63' GOAL FEYENOORD

  De Graafschap komt er niet meer aan te pas in De Kuip. De onvermijdelijke 4-0 voor Feyenoord komt van het hoofd van Toornstra, die mooi binnenkopt na een voorzet van Clasie.

  Feyenoord-De Graafschap 4-0

  Jens Toornstra kopt op geheel eigen wijze de 4-0 binnen Pro Shots
 • 60' GOAL WILLEM II

  Een strafschop voor Willem II in Venlo na een overtreding van Promes op Pavlidis. Crowley schiet de gelijkmaker onberispelijk binnen: het is 1-1.

  Het is een jubileumgoal: de tweeduizendste van de Tilburgers in de eredivisie.

  VVV-Willem II 1-1

  Daniel Crowley (l) is blij met zijn benutte penalty Pro Shots
 • 54' GOAL FEYENOORD

  Feyenoord geeft gas in De Kuip en komt snel op 3-0. St. Juste schiet laag en hard raak. Eerst is er nog een prima redding van Jurjus op een afstandsschot van Berghuis, maar even later is het alsnog prijs voor de Rotterdammers.

  Feyenoord-De Graafschap 3-0

  Knuffels voor Jeremiah St. Juste na zijn 3-0 Pro Shots
 • 52' GOAL FEYENOORD

  Feyenoord is sinds de rust een stuk gretiger en wordt beloond met de 2-0. Linksback Verdonk schiet vanuit de draai binnen. Het is zijn eerste competitiedoelpunt in het shirt van Feyenoord.

  Feyenoord-De Graafschap 2-0

  Een vrolijk onderonsje tussen Steven Berghuis en Calvin Verdonk na de 2-0 Pro Shots
 • 47' Kunststukjes

  Een geweldige aanval van Feyenoord leidt niet tot een doelpunt. Zowel Van Persie als Berghuis verzorgt een kunststukje, maar uiteindelijk gaat de inzet van Van Persie over.

  Feyenoord-De Graafschap 1-0

 • TWEEDE HELFT

  Nog 45 minuten te spelen in De Kuip. Feyenoord heeft met een 1-0 voorsprong op De Graafschap afgetrapt voor de tweede helft.

  Ook in Venlo rolt de bal voor de tweede helft. VVV leidt met 1-0 tegen Willem II.

 • Flamengo: brand door reeks tragische momenten

  De brand op het trainingscomplex van voetbalclub Flamengo, die gisteren tien jonge voetballers het leven kostte, is ontstaan door een piek in de elektriciteitstoevoer. Hierdoor brak brand uit in de airconditioning. Volgens directeur Reinaldo Belotti waren de schommelingen in de elektriciteit ontstaan door een zware storm in Rio de Janeiro.

  "Het was een opeenvolging van gebeurtenissen in een catastrofale dag voor Rio, die heeft geleid tot deze nog grotere catastrofe", zei Belotti. "Het is niet gebeurd omdat Flamengo niet voldoende heeft geïnvesteerd in het gebouw of omdat de club zich daar niet druk om maakte. Het gebouw was comfortabel en adequaat. We waren er trots op."

  Flamengo-directeur Reinaldo Belotti tijdens de persconferentie AFP