Felipe Caicedo (m) viert zijn treffer voor Lazio

Juventus ziet Lazio laat gelijkmaken en Ronaldo uitvallen

De topper in Italië tussen Juventus en Lazio heeft geen winnaar opgeleverd. De Romeinen kwamen in de vierde minuut van de extra tijd langszij: 1-1.

Cristiano Ronaldo opende na een kwartier al de score door een voorzet van Juan Cuadrado van dichtbij binnen te tikken. De Portugees trof daarna nog de lat, zag een vrije trap op de vuisten van doelman Pepe Reina eindigen, maar viel na rust hinkend uit.

Cristiano Ronaldo (r) gaat met een blessure van het veld in het duel met Lazio

Juventus had nog niks weggegeven, maar lette niet op in de blessuretijd. Joaquin Correa speelde zich tussen twee man knap vrij, vond Felipe Caicedo en die schoot knap raak uit de draai.

Later vandaag (15.00 uur) staat Atalanta-Inter nog op het programma en koploper AC Milan ontvangt vanavond (20.45 uur) Hellas Verona.