Mauro Icardi (links) wordt gefeliciteerd met zijn 2-0 voor Paris Saint-Germain

PSG draait weer op volle toeren, nieuwe tegenvaller voor Depay met Lyon

Paris Saint-Germain draait weer op volle toeren in de Ligue 1. De landskampioen van Frankrijk boekte zondagavond tegen Reims zijn derde competitiezege op rij dankzij twee goals van Mauro Icardi: 2-0.

Icardi maakte na negen minuten al de 1-0 voor PSG toen hij na een pass van Kylian Mbappé wegdraaide van zijn bewaker en direct de bal in de verre hoek schoot.

Mbappé stond in de 62ste minuut ook aan de basis van de 2-0 door een combinatie met Julian Draxler op te zetten en vervolgens Icardi de 2-0 op een presenteerblaadje aan te bieden.

Dankzij het resultaat stijgt PSG, dat zijn eerste twee competitieduels verloor, naar de zevende plaats met negen punten uit vijf wedstrijden. Stade Rennes is koploper met dertien punten uit vijf duels. Reims staat negentiende met één punt.

Depay en Lyon stellen weer teleur

Eerder op de dag kon Olympique Lyonnais zijn matige reeks niet doorbreken met een 1-1 gelijkspel bij het bescheiden Lorient, dat afgelopen seizoen naar de Ligue 1 is gepromoveerd. Memphis Depay speelde bij Lyon de gehele tweede helft mee.

Lyon staat na vijf wedstrijden op de elfde plaats met zes punten uit vijf wedstrijden. Lorient is de nummer zestien met vier punten.