Donald Trump jr.
NOS Nieuws

Zoon van Trump verspreidt nummers tientallen Democraten

Donald Trump junior, de 41-jarige zoon van de Amerikaanse president, heeft op Twitter de telefoonnummers verspreid van tientallen Democratische leden van het Huis van Afgevaardigden. Hij roept zijn ruim vier miljoen volgers op om hen met telefoontjes te bestoken en om Twitterberichten naar hen te sturen.

Het gaat overigens niet om privé- maar om zakelijke telefoonnummers die zijn terug te vinden op de website van het Huis.

Volgens Trump junior zeiden deze 31 Democraten ten onrechte dat ze zijn vader zouden steunen in het afzettingsonderzoek. De Democraten komen uit districten waar Trump in 2016 de verkiezingen won.

Trump refereerde eerder vandaag al aan de 31 Democraten, in een serie tweets waarin hij een conservatieve commentator citeerde. Volgens deze Jason Meister zullen de Democraten verantwoording moeten afleggen aan hun kiezers.

Meer dan de helft van de 31 Democraten heeft nog niet gezegd hoe ze, waarschijnlijk volgende week, zullen stemmen in de afzettingszaak tegen Trump. Volgens de top van de Democratische Partij zullen er maximaal zes tot tien tegen stemmen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl