Mark van Bommel
NOS Sport

De sport van vrijdag bij de NOS

Nu de internationals zijn teruggekeerd naar hun clubs gaan de nationale voetbalcompetities weer verder. De eredivisie begint morgen pas, maar vandaag werpt speelronde veertien zijn schaduw al vooruit bij NOS Sport.

Zo zijn we bij de persconferentie van Mark van Bommel, die met PSV de laatste zes wedstrijden, waaronder twee in Europees verband, niet wist te winnen. Zondag spelen de Eindhovenaren thuis tegen sc Heerenveen.

Koploper Ajax komt zaterdagavond al in actie, het treft Heracles Almelo. Ajax-trainer Erik ten Hag blikt vooruit op dat duel en ook daar zijn we bij.

Warming-up

Interviews met beide trainers zijn te zien in het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1) en eerder op de dag al in het liveblog 'Warming-up' dat rond het middaguur opent op NOS.nl en in de app met alle wetenswaardigheden richting het voetbalweekend.

In Nieuwsuur (22.30 uur, NPO 2) komen John van den Brom en Arne Slot aan het woord. Vorig jaar waren ze nog respectievelijk hoofdtrainer en assistent bij AZ, morgen ontvangt Van den Brom de Alkmaarse ploeg van Slot met zijn huidige ploeg FC Utrecht.

Bekijk hieronder het programma en de stand:

  • NOS
    Het programma van speelronde 14
  • NOS
    Stand eredivisie

Om 16.00 uur begint het tweede wereldbekerweekeinde van het schaatsseizoen. In het Poolse Tomaszów staan eerst de teamsprint voor mannen en vrouwen op het programma, gevolgd door de drie kilometer voor vrouwen en de vijf kilometer voor mannen.

Olympisch kampioen Sven Kramer en wereldkampioen Sverre Lunde Pedersen ontbreken in Polen, maar Patrick Roest is er wel bij.

Alles live op NOS.nl en NOS-app

De vier afstanden zijn allemaal van begin tot eind live te zien op NOS.nl en in de NOS-app. Samenvattingen zijn vanaf 0.20 uur te zien op NPO 1.

Het schaatsprogramma van vrijdag in Tomaszów

Uitzendingen vrijdag

Tijd Wat? Waar?
12.00 uur Liveblog Warming-up NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
16.00 uur Wereldbeker schaatsen Tomaszów NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2
00.20 uur Studio Sport: schaatsen NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl