Sontje Hansen, Naci Unüvar, Ki-Jana Hoever, Soulaiman Allouch
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Veel voetbal vandaag bij de NOS, met als absolute blikvanger de halve finale van het WK onder 17. Nederland speelt daarin om 20.30 uur tegen Mexico.

Het elftal van bondscoach Peter van der Veen kan historie schrijven. Nooit eerder plaatste een Nederlandse jeugdploeg zich voor een WK-finale. De verrichtingen van het team zijn uiteraard op de voet te volgen: het duel is te zien op NOS.nl, in de NOS-app, op ons YouTube-kanaal en op NPO Start en NPO Nieuws.

Ook de WK-finale of de strijd om de derde plaats is komend weekend rechtstreeks te volgen op NOS.nl en in de NOS-app.

Nog meer Oranje

Wie de wedstrijd niet kan kijken, kan ook op NPO Radio 1 terecht bij Langs de Lijn En Omstreken. Daarin wordt bovendien aandacht besteed aan het EK-kwalificatieduel van Jong Oranje, dat om 19.00 uur aftrapt voor het uitduel met voetbaldwerg Gibraltar.

Het 'grote' Nederlands elftal werkt vandaag een besloten training af in aanloop naar de EK-kwalificatieduels met Noord-Ierland (zaterdag) en Estland (dinsdag). Uiteraard komt in het Sportjournaal van 18.45 uur op NPO 1 het laatste nieuws vanuit het Oranje-kamp aan bod. Daarin ook een vooruitblik op de wereldbekerwedstrijden schaatsen in Minsk.

WK cricket

In Langs de Lijn En Omstreken is Pieter Seelaar, de aanvoerder van het Nederlands cricketteam, te gast. Oranje plaatste zich eind vorige maand voor het WK T20 van volgend jaar in Australië, een snelle cricketvariant waarin beide teams maximaal 20 overs spelen.

Uitzendingen donderdag 14 november

13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
20.30 uur Mexico-Nederland (WK onder 17) NOS.nl, de NOS-app en YouTube
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl