Beau van Erven Dorens wint de Gouden Televizier-Ring in 2018
NOS Nieuws

Meiland, Robinson en Beste Zangers genomineerd voor Televizier-Ring

Beste Zangers, Expeditie Robinson en Chateau Meiland maken dit jaar kans op de Gouden Televizier-Ring. De bekendste publieksprijs in de televisiewereld wordt uitgereikt op woensdag 9 oktober.

De nominaties werden vanmiddag bekendgemaakt via video's op het Instagram-account van de organisator.

Voor Martien Meiland van het SBS6-programma Chateau Meiland is het de eerste nominatie. Hij is ook bekend van Ik Vertrek.

De andere twee programma's zijn al eerder genomineerd geweest, maar wonnen de prijs nog nooit. Expeditie Robinson van presentator Dennis Weening, het survivalprogramma van RTL4, heeft vier nominaties op zijn naam staan. Jan Smits NPO1-programma Beste Zangers werd in 2017 genomineerd.

Winnaars Gouden Televizier-Ring

Winnaars Gouden Televizier-Ring
2010 De TV Kantine RTL 4
2011 Voetbal International RTL 7
2012 The voice of Holland RTL 4
2013 Wie is de Mol? AVRO
2014 Flikken Maastricht TROS
2015 SynDROOM RTL 4
2016 Floortje naar het einde van de wereld VARA
2017 Zondag met Lubach VPRO
2018 Beau Five Days Inside RTL 4

Naast de Televizier-Ring worden op het Gouden Televizier-Ring Gala ook prijzen uitgereikt in andere categorieën. De nominaties werden eerder deze week al bekendgemaakt. Voor de 'Televizier-Ster Presentator' zijn dit jaar Beau van Erven Dorens, André van Duin en Arjen Lubach genomineerd. Vorig jaar won Van Erven Dorens.

Voor de 'Televizier-Ster Presentatrice' zijn Chantal Janzen, Eva Jinek en Floortje Dessing genomineerd. Voor Janzen is het de zevende nominatie. Ze won vier keer.

Vorig jaar werd de Gouden Televizier-Ring gewonnen door Beau van Erven Dorens met het programma Beau Five Days Inside. Een jaar eerder won Arjen Lubachs Zondag met Lubach, ten koste van onder meer Expeditie Robinson.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl