Mariusz Stepinski heeft een penalty benut voor Milan

AC Milan weer zuinig met goals in Serie A, Kluivert en Denswil trefzeker

Ook de derde Serie A-wedstrijd van AC Milan dit seizoen heeft maar één doelpunt opgeleverd. De Rossoneri boekten op bezoek bij Hellas Verona hun tweede zege van het seizoen (1-0) en bezetten nu de zevende plaats.

Verona - met oud-Feyenoorder Sofyan Amrabat - speelde vanaf de twintigste minuut met tien man vanwege een rode kaart voor Mariusz Stepinski. AC Milan scoorde pas halverwege de tweede helft uit een penalty via Krzysztof Piatek.

Kluivert scoort bij overwinning AS Roma

AS Roma won, mede dankzij een doelpunt van Justin Kluivert, van Sassuolo. Bij rust stond het 4-0, in de tweede helft maakte Sassuolo het nog een beetje spannend: 4-2.

Kluivert was verantwoordelijk voor de 4-0. In de 33ste minuut mocht hij alleen af op doelman Andrea Consigli en de aanvaller schoot de bal langs hem heen in de lage rechterhoek.

Justin Kluivert heeft de 4-0 gemaakt voor Roma

Het is de eerste overwinning van AS Roma in de Serie A dit seizoen. Tegen Lazio Roma (1-1) en Genoa (3-3) werd gelijkgespeeld.

Ook Denswil scoort

Stefano Denswil bewees met een doelpunt zijn waarde voor Bologna. Bij het naar de Serie A gepromoveerde Brescia werd met 4-3 gewonnen. De Nederlandse verdediger maakte na een uur spelen de 3-3.