De Nederlandse hockeysters voor het duel met Spanje
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Er staat vandaag voornamelijk hockey, voetbal en paardensport op het programma.

In België komen de Nederlandse hockeyvrouwen in actie in hun laatste pouleduel op de EK, we blikken terug op Apoel Nicosia-Ajax en kijken alvast vooruit naar de wedstrijden van AZ, PSV en Feyenoord in de play-offs van de Europa League en volgen de EK paardensport in Rotterdam.

Ajax speelde gisteravond het eerste duel in de play-offs van de Champions League tegen Apoel Nicosia met 0-0 gelijk. In de uitzending van het Lunchjournaal (13.00 uur, NPO1) is een samenvatting van het duel te zien, evenals de reacties.

Europa League

We zijn vandaag ook bij de persconferenties van Feyenoord-trainer Jaap Stam en PSV-coach Mark van Bommel in aanloop naar de wedstrijden van hun ploegen in de play-offs van de Europa League.

Welk plan hebben zij gesmeed? Dat is te zien in het Sportjournaal op NPO 1 om 18.45 uur op NPO 1 en uiteraard ook op NOS.nl en in de app.

EK hockey en paardensport

De Nederlandse hockeysters hebben op de EK in Antwerpen hun topvorm nog niet gevonden. Ze moeten vandaag winnen van Rusland om verder te gaan in het toernooi. De cruciale wedstrijd begint om 18.00 uur en is live te volgen in de uitzending van Studio Sport op NPO2, NOS.nl en de NOS-app.

En in Rotterdam gaan de Europese Kampioenschappen paardensport weer verder. Vanaf vandaag is het evenement elke dag live te volgen op radio, tv en internet.

Vanaf 14.00 uur vanmiddag komen de springruiters in actie en hun verrichtingen zijn te zien op NPO 1, NOS.nl en in de app.

De uitzendingen van woensdag 21 augustus

TIJD WAT? WAAR?
13.10 Lunchjournaal NPO1
14.10 EK Paardensport: springen NPO 1, NOS.nl en NOS-app
17.50 EK Hockey: Nederland - Rusland (v) NPO 2, NOS.nl en NOS-app
18.45 Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.30 Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl