Dylan Groenewegen gaat als eerste over de finish in de zevende etappe van de Tour de France
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Na een rustdag met persconferenties, middagdutjes en koffieritjes, staat de sportdag van vandaag weer in het teken van wielrennen.

De elfde etappe in de Tour de France gaat van Albi naar Toulouse en is met 167 kilometer niet extreem lang. De rit wordt in het routeboek aangeduid als 'vlak', al liggen er onderweg wel twee gecategoriseerde klimmetjes op de renners te wachten. Kortom: het lijkt een dag voor de mannen met sprintersbenen te worden. Kan Jumbo-Visma vandaag voor de vijfde keer deze Tour juichend over de streep komen?

De etappe is vanaf de start om 13.35 uur tot de finish te volgen via een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. De uitzending op NPO 1 begint om 14.11 uur en vanaf 14.00 uur kun je inschakelen op Radio Tour de France op NPO Radio 1.

Het profiel van de elfde etappe in de Tour de France

Om 22.13 uur is het tijd om na te praten in De Avondetappe. Wielrenster Chantal Blaak, olympisch schaatskampioen Kjeld Nuis en journalist Thijs Zonneveld schuiven aan bij Dione de Graaff.

En verder?

Er is meer dan alleen de Tour de France. We zijn bij Ajax, dat zich in Oostenrijk voorbereidt op het nieuwe voetbalseizoen. In Langs de Lijn En Omstreken is er daarnaast aandacht voor PSV en Feyenoord. De clubs spelen vanavond oefenwedstrijden tegen respectievelijk VfL Wolfsburg en Panathinaikos.

Uitzendingen woensdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
13.45 uur Liveblog Tour de France: etappe 11 NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Radio Tour de France NPO Radio 1
14.11 uur Tour de France: etappe 11 NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.13 uur Avondetappe NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
23.59 uur Sport in late Journaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl