Ronald Koeman
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

We hebben een vol programma vandaag met Milaan-Sanremo, de WK kunstrijden, korfbal, turnen, volleybal en natuurlijk het Nederlands elftal dat zich voorbereidt op het EK-kwalificatieduel van morgenavond met Duitsland.

Oranje traint om 11.30 uur en 17.00 uur op de KNVB Campus in Zeist. Tussendoor geeft bondscoach Ronald Koeman een persconferentie. Die is vanaf 13.15 uur live te zien op NOS.nl en in de NOS-app.

Een verslag van de dag van Oranje is te zien in het Sportjournaal van 18.50 uur op NPO 1 en in de Studio Sport-uitzending van 23.36 uur, ook op NPO 1.

Wat zeggen de Duitsers?

In die beide uitzendingen is ook een verslag te zien van Bert Maalderink over de zwakke staat van het Duitse voetbal. En hoe kijkt bondscoach Joachim Löw naar de wederopstanding van het Nederlands elftal?

Joachim Löw

Naast de persconferentie van Koeman streamen we op NOS.nl en in de NOS-app in de ochtend ook de WK kunstrijden in Japan. De vrije kür voor de mannen is vanaf 9.30 uur live te volgen met commentaar van Hans van Zetten.

Milaan-Sanremo en Epke

Maar er is meer. In het Sportjournaal laten we een samenvatting zien van de wielerklassieker Milaan-Sanremo en in de late Studio Sport-uitzending zijn er beelden van de wereldbeker turnen in Doha met Epke Zonderland, de korfbalwedstrijd LDODK-Fortuna en het volleybalduel tussen de mannen van Lycurgus en Orion.

Uitzendingen zaterdag 23 maart

9.30 uur WK kunstrijden: vrije kür mannen NOS.nl en NOS-app
13.15 uur Persconferentie Ronald Koeman NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl, NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
23.36 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl, NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl