Jeroen Dubbeldam en Zenith bij Indoor Brabant in 2018
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Een lange en diverse sportdag bij de NOS, die vanochtend vroeg al van start ging met de Grand Prix van Australië en eindigt met onder meer wielrennen, paardensport en voetbal.

Max Verstappen reed in de opening van het nieuwe Formule 1-seizoen direct naar een derde plek, zijn eerste podiumplaats in Melbourne. Beelden van de race zijn te zien in het NOS Journaal van 18.00 uur op NPO 1 en daarna begint Studio Sport.

Max Verstappen bij de GP van Australië

Ook veel aandacht voor wielrennen deze zondag. De slotetappe van Parijs-Nice is vanaf 15.20 uur live te zien op NPO 1, via NOS.nl en de NOS-app.

Wielerliefhebbers zien we vandaag ook in Drenthe, waar om 12.00 uur het startsein klinkt voor de Ronde van Drenthe. Ook van deze vrouwenkoers verzorgen we (vanaf 13.45 uur) een stream via onze site en app.

Afscheid van Zenith

In Den Bosch staat Indoor Brabant vanmiddag in het teken van het afscheid van Zenith. Het toppaard van ruiter Jeroen Dubbeldam gaat met pensioen, maar niet voordat het in de Brabanthallen nog één keer een show heeft weggegeven.

Beelden van het evenement zijn te zien in de reguliere uitzending van Studio Sport, vanaf 18.10 uur op NPO 1.

Ajax en PSV

Een zondag zonder eredivisievoetbal is eigenlijk geen zondag. De twee titelkandidaten komen vandaag in actie. Koploper PSV speelt om 12.15 uur uit bij VVV-Venlo. Voor Ajax wacht om 14.30 uur de lastige uitwedstrijd bij AZ.

Beide duels zijn live te volgen via Langs de Lijn op NPO Radio 1 en via het liveblog op NOS.nl. In de middaguitzending van Studio Sport blikt Joep Schreuder vooruit op de topper in Alkmaar met onder anderen Gerard van der Lem, Gertjan Verbeek en Wout Weghorst.

  • NOS
    Het programma van de 26ste speelronde in de eredivisie
  • NOS
    De stand in de eredivisie per 16 maart 2016

Met het bord op schoot zit u vanaf 19.00 uur bovendien goed bij Studio Sport op NPO 1. Daar komen ook de samenvattingen van de overige wedstrijden uitgebreid aan bod.

In de uitzending van 18.10 uur ook nog een reportage over FC Twente, dat hard op weg is naar het kampioenschap in de eerste divisie. Vrijdagavond waren de Tukkers in eigen stadion met 5-0 veel te sterk voor FC Volendam.

Studio Voetbal

In de uitzending van Studio Voetbal schuiven vanaf 22.15 uur Arno Vermeulen, Evgeniy Levchenko, Ron Jans en scheidsrechter Serdar Gözübüyük aan bij presentator Tom Egbers.

Uitzendingen zondag

Tijd Programma Waar?
13.10 uur Studio Sport met Parijs-Nice NPO 1, NOS.nl en NOS-app
13.45 uur Livestream Ronde van Drenthe (vrouwen) NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
15.20 uur Livestream Parijs-Nice NOS.nl en NOS-app
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.16 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl