Virgil van Dijk
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

De Champions League, een eredivisiewedstrijd en wielrennen staan centraal vandaag bij de NOS. Ajax speelt, anderhalve week later dan gepland, de veelbesproken competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle.

Bovendien komen de Amsterdammers te weten wie de laatste twee mogelijke tegenstanders in de kwartfinales van de Champions League zijn. Gisteravond schaarden Juventus en Manchester City zich onder de laatste acht.

De stand van zaken voor de laatste achtste finales in de Champions League

Bayern München neemt het vanavond in eigen huis op tegen Liverpool. Dat doen de Duitsers zonder Arjen Robben, die nog altijd geblesseerd is. Bij Liverpool zijn Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum wel van de partij. De heenwedstrijd eindigde in 0-0.

Ook het eerste duel tussen Olympique Lyonnais en FC Barcelona verliep zonder doelpunten. Bereikt Lionel Messi of Memphis Depay de laatste acht?

Beide wedstrijden beginnen om 21.00 uur en zijn te volgen via het liveblog op NOS.nl en de NOS-app en via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

18.30 uur: Ajax-PEC Zwolle

Al om 18.30 uur speelt Ajax tegen PEC Zwolle en bij winst verkleint de nummer twee van de eredivisie het gat met koploper PSV tot twee punten. Voor PEC-trainer Jaap Stam is het duel in Amsterdam een terugkeer naar de grond waar hij in het verleden voetbalde en waar hij trainer was van het beloftenelftal.

De wedstrijd is te volgen in het liveblog op NOS.nl en in de app en op NPO Radio 1. Een samenvatting is te zien in de extra eredivisie-uitzending om 23.05 uur op NPO 2.

Jaap Stam als trainer van Jong Ajax

Vanaf 15.15 uur is de vierde etappe van Parijs-Nice te zien op NOS.nl en via de NOS-app. In het Sportjournaal om 18.45 uur (NPO 1) volgen de hoogtepunten van de heuveletappe van Vichy naar Pélussin.

Uitzendingen van woensdag 13 maart

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
15.15 uur Livestream: Parijs-Nice (etappe 4) NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2
23.05 uur Studio Sport: samenvatting Ajax-PEC NPO 2, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl