Paul Dybala viert met Cristiano Ronaldo zijn 1-0 tegen Frosinone

Goede generale Juventus voor confrontatie met Atlético Madrid

Juventus heeft in de Serie A een goede generale beleefd voor de Champions League-confrontatie met Atlético Madrid van komende woensdag. De koploper versloeg degradatiekandidaat Frosinone met 3-0.

Paulo Dybala knalde Juve van ruim twintig meter na zes minuten al op 1-0. Leonardo Bonucci maakte in de zeventiende minuut 2-0 door na een redding van de doelman van dichtbij 2-0 te maken.

Cristiano Ronaldo pikte na rust ook zijn doelpunt mee door na voorbereidend werk van Mario Mandzukic de 3-0 met een harde schuiver tegen de touwen te schieten. De Portugees werd daarna meteen gewisseld.

Ruime voorsprong

Juventus komt door de zege op 66 punten uit 24 wedstrijden. Nummer twee Napoli staat op 52 punten uit 23 duels, gevolgd door Internazionale met 43 punten uit 23 wedstrijden.