Karim Benzema en Daley Blind tijdens Real Madrid-Ajax in 2012
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Toen in december bekend werd dat Ajax het in de achtste finales van de Champions League op moest nemen tegen Real Madrid, waren de geluiden nog redelijk positief. Ajax was in blakende vorm en Real kwakkelde.

Nu de twee vanavond tegenover elkaar staan in de Johan Cruijff Arena zijn de rollen volledig omgedraaid. Ajax verkeert in crisis en Real heeft het lek weer boven. Hoe de Amsterdammers het gaan doen tegen 'de Koninklijke' is te volgen via ons liveblog en via liveflitsen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

Rond 00.00 uur kunt u een samenvatting van dit duel zien in het late journaal op NPO 1.

RB15

In het Sportjournaal van 18.45 uur op NPO 1 nemen we een kijkje bij de nieuwe bolide van Max Verstappen.

Red Bull presenteert namelijk vandaag de RB15. De auto, met nieuwe Honda-motor, die Verstappen naar nieuwe successen moet leiden in het komende Formule 1-seizoen.

Max Verstappen poseert met zijn nieuwe helm

Live tennis

Uiteraard wordt er vandaag ook weer getennist in Ahoy en ook vandaag zijn we er weer live bij. Vanaf 19.30 uur kunt u via NOS.nl kijken naar de partij tussen de Canadees Milos Raonic en de Zwitser Stan Wawrinka, die het toernooi in Rotterdam in 2015 won.

Opvallend is dat beide spelers een verleden hebben met toernooidirecteur Richard Krajicek als coach. Het commentaar is vandaag van Mark Brasser.

Uitzendingen woensdag

Tijd Programma Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.30 uur ABN Amro-toernooi NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl