Rafael Nadal
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Vandaag veel aandacht voor de halve finales op de Australian Open, de EK kunstrijden (met onder anderen een Nederlander in actie op de korte kür) en de kwartfinale in de KNVB-beker tussen Ajax en sc Heerenveen.

In Melbourne worden de halve finales bij de vrouwen afgewerkt en kennen we na vandaag ook bij de mannen een van de finalisten. De jonge Griek Stefanos Tsitsipas mag proberen zeventienvoudig grandslamwinnaar Rafael Nadal uit de finale te houden.

Op NPO Radio 1 houden we je op de hoogte van het verloop van die wedstrijden en beelden zijn er te zien in het Journaal van 13.00 uur op NPO 1, op NOS.nl en in de NOS-app.

EK kunstrijden

Op de tweede dag van de EK kunstrijden komt Thomas Kennes in actie op de korte kür. Hij gaat voor een klassering in de top-24, wat hem ook een startplek op de lange kür zou opleveren.

Ook de vrije kür voor paren staat op het programma in Minsk. Dit onderdeel is vanaf 17.25 uur live te zien op NOS.nl en in de NOS-app.

KNVB-beker

Vanavond is de laatste kwartfinale in de KNVB-beker: Ajax-sc Heerenveen. Afgelopen zondag speelden die ploegen ook tegen elkaar. Dat leverde toen een spectaculaire wedstrijd op die in 4-4 eindigde.

Het bekerduel begint om 20.45 uur en is te volgen in het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app en bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

Most likely to tag

En op het YouTube-kanaal van NOS Sport publiceren we in aanloop naar de NK allround en NK sprint een nieuwe Most likely to tag, met deze keer de sprinters Dai Dai Ntab en Kai Verbij.

Uitzendingen

Tijd Uitzending Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
17.25 uur EK kunstrijden: vrije kür paren NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.15 uur Liveblog: kwartfinale KNVB-beker NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl