NOS Nieuws

Zangeres Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth getrouwd

Na een jarenlange en veelbesproken knipperlichtrelatie zijn zangeres Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth getrouwd. De geruchten gingen al rond op social media, maar nu heeft het stel bevestigd dat ze afgelopen weekend in het geheim zijn getrouwd. Ze gaven elkaar het ja-woord in Cyrus' huis in Tennessee.

De foto's van de bruiloft krijgen honderdduizenden likes op Twitter en Instagram.

Cyrus is bekend van grote hits als Wrecking Ball en Malibu. Dat laatste nummer schreef ze speciaal voor Hemsworth.

Het stel ontmoette elkaar op jonge leeftijd in 2009 en verloofde zich 3 jaar later, om enkele maanden later weer uit elkaar te gaan. Cyrus zelf zei daarover tegen Billboard: "Ik moest nog zo veel veranderen. En als je dat samen met iemand doet die niet verandert, is dat te moeilijk."

Het tieneridool kwam vaak in opspraak wegens haar drank- en drugsgebruik en maakte er geen geheim van dat ze gebruikte. Om die reden noemden Britse ouders Cyrus in 2015 het slechtste rolmodel voor kinderen. Inmiddels heeft de zangeres het drankgebruik afgezworen en is ze afgekickt.

Cyrus en Hemsworth in 2012

Hemsworth en Cyrus bevestigden in 2016 dat ze weer samen waren. Sindsdien brengen ze weinig naar buiten over hun relatie.

De twee beroemdheden wilden aanvankelijk trouwen in hun huis in Malibu, schrijft People, maar dat werd tijdens de branden in Californië afgelopen najaar verwoest. Hemsworth en Cyrus doneerden daarna een half miljoen dollar aan een fonds voor mensen die hun huis kwijt waren geraakt.

Afgelopen week ging Cyrus viral op social media met haar feministische versie van een kerstliedje. Ze stak Santa Baby in een nieuw jasje omdat er uitspraken inzaten die ze 'niet helemaal meer van deze tijd' vond.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl